TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Szülők! Kedves Kollégisták!
A hatályos oktatáspolitikai rendelkezések értelmében szükségessé vált néhány kollégiumunkra vonatkozó információ rögzítése az alábbi területeken:
ÉRETTSÉGI
Az érettségiző tanulóink az írásbelik időtartama alatt igény szerint élhetnek a kollégiumi ellátás lehetőségével. A 19 érintett tanuló számára egy-egy kétágyas, fürdőszobás szobában nyújtunk elhelyezést 2020. május 3-21. között. Lakószobájából beköltözésekor kell átpakolnia elkülönített helyére. Arra kérek minden érettségiző tanulót, jelezze a csoportvezetője számára igénybe veszi-e ezt a lehetőséget. Amennyiben igen, április 24-ig küldje el csoportvezetőjének be-és kiköltözésének időpontját, valamint étkezési igényét.
KIKÖLTÖZÉS
Nagyon sok tanulónk még nem pakolt ki a szekrényéből, melyre jövő héten biztosítunk lehetőséget. Április 27-29. között 10:00-tól 16:00-ig lehet bejönni az épületbe a járványügyi szabályok betartása mellett. Hétfőn az 1. és 2. csoport, kedden a 3. és 4. csoport, szerdán az 5. és 6. csoport tagjai költözhetnek ki. Érkezéskor az ügyeletes tanárnál kötelező bejelentkezni. A földszinten elvégzett kézfertőtlenítés után lehet csak a szobába felmenni, de egyszerre csak egy tanuló tartózkodhat bent, maximum öt percig. Távozása előtt leadja az étkezési jegyét és a szobakulcsát a kollégiumi titkárnak.
TÉRÍTÉSI DÍJ
A csoportvezető tanárok április 24-ig tájékoztatást küldenek a csoport Facebook oldalán minden tanulónak a térítési díjának aktuális összegéről. Néhány tanulónak hiánya van, de a többség túlfizetéssel rendelkezik. A hiányzó összeg befizetésére, illetve a túlfizetés miatti különbözet felvételére a kollégiumi titkárnál van lehetőség a szobakulcs és az étkezési jegy leadását követően.
Az eltérő egyedi igényeket, felmerülő kérdéseket a csoportvezetők felé kérem továbbítani.
Mindenkinek kitartást, türelmet és jó egészséget kívánok!
Kiss Ferenc
kollégiumvezető